Loading...
Itt van most:  Home  >  ZENE  >  Koncertek  >  Aktuális cikk

A Halott Pénz és a Lóci Játszik koncertje nyitja az idei Plázs Siófokot, aztán nincs megállás nyár végéig

Szerző   /  2017-06-08  

Június 17-től beindul a PLÁZS éjjel-nappal, napközben strandsportokkal és pihenéssel, hétvégén partikkal és koncertekkel. A hazai zenei élvonal legjobb koncertjein rúghatjuk a homokot, aminek a Balaton és a csillagos ég adja majd a díszleteit.

Jön majd a Wellhello, a Punnany Massif, Majkáék, a Kowalsky, Dallos Bogi és a TNT, végigsöpör a parton majd egy fergeteges Balatoni Retro Láz, a Total Dance prezentálásában és megannyi party a siófoki holdfényes éjszakában.

A tavaly megújult PLÁZS sokrétű szolgáltatásaival, egyedülálló, fehérhomokos strandjával, változatos napközbeni és esti programjaival gyorsan a balatoni nyár kedvelt helyszínévé vált. Debütálása is jól sikerült, hiszen tavaly több mint 150 000 vendéget vonzott Siófokra a szezon alatt. Az alaposan átformálódott, korábban különféle Beachként ismert helyszín idén újabb alakításokon esik át – így például tovább szépülnek a dekorációs elemek, megújul a V.I.P. helyszín és vadonatúj, baldachinos ágyakkal körbevett medence várja a pihenni vágyókat.

Fergeteges bulival készül az idei nyárra a siófoki PLÁZS, karöltve a legendás Palace Dance Clubbal. Idén első alkalommal ugyanis ez a két helyszín ad teret a honi partiélet legújabb elektronikus minifesztiváljának a ONEDAY Electronic Fest-nek.

A 24 órás esemény főszereplője nem más, mint Luciano, a világ elektronikus zenei szcénájának jelenlegi egyik legnagyobb csillaga, Luciano mellett az esemény másik főszereplője az olasz technodíva, Deborah de Luca lesz.A külföldi fellépők mellett a hazai elektronikus zenei élet krémjét is felvonultatja a ONEDAY, fellép többek között Chriss Ronson, Budai, Andras Garay, James Cole és még sokan mások.


  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Django: a hazai premier előtti vetítést Palya Bea koncertje vezeti fel a Francia Intézetben – videó előzetes

Tovább olvasom →