Loading...
Itt van most:  Home  >  ÉLETMÓD  >  Állatvilág  >  Aktuális cikk

Állatszeretet Fesztivál 2017: vasárnapig programok a fővárosi Állatkertben

Szerző   /  2017-10-06  

Idén is megrendezésre kerül az Állatszeretet Fesztivál, melynek keretében számtalan programmal várják a látogatókat a fővárosi Állatkertben.Idén is megrendezésre kerül az Állatszeretet Fesztivál, október 4-től 8-ig a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Az eseménysorozat az állatok világnapja köré épül, amit világszerte október 4-én, az állatok védőszentjeként számon tartott Assisi Szent Ferenc napján tartanak.

Az ötnapos rendezvény számos látnivalót, ismeretterjesztő és szórakoztató programot rejt magába, amit egyetlen állat- és növénybarát sem hagyhat ki.

Több szervezet és szövetség fog bemutatkozni, amelyek érdekes történetekkel várják a közönséget a fajmegőrzésről, a felelős állattartásról, a természet- és madárvédelemről. Mentett állatokkal is lehet találkozni, az érdeklődők részt vehetnek terápiás kutyabemutatón és lesz teleszkópos madármegfigyelés is. Kreatív kézműves stand, ismeretterjesztő foglalkozás, fajáték készítés és játszóház várja a kisebbeket.
Csak két napon, október 7-én és 8-án bonsai növényekben gyönyörködhetnek a látogatók, emellett szakmai tanácsadás és bemutató is várja a bonsai szerelemeseit.

A fenti programokon túl lesz fóka show, elefántiskola, pelikánetetés és további számos előadás az Állatkert sztárjaival a „Légy ott!” program keretében. A Varázshegy is nyitva lesz a látogatók előtt, ahol „Állatok akcióban” állatbemutatón, 3D mozin, rája etetésen és további színes programon vehetnek részt az érdeklődők.

Gyerekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés.
zoobudapest.com –


  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Amszterdamból érkezett két hím hóbagoly a debreceni állatkertbe

Tovább olvasom →