Loading...
Itt van most:  Home  >  GASZTRONÓMIA  >  Aktuális cikk

Buli-, ír- és dj sátor is lesz a négy napos Savaria Sörfesztiválon

Szerző   /  2017-06-07  

Több mint 15 ezer érdeklődőt várnak a szervezők június 15-18. között Szombathelyre, a II. Savaria Sörfesztiválra, amelynek idén Írország lesz a kiemelt vendége.

Három hatalmas sátrat húznak fel a Ferences-kert udvarán, az egyik kifejezett bulisátor, a másik ír sátor, a harmadik pedig DJ sátor lesz – közölte az MTI-vel Gál Sándor, az eseményt rendező ŐrvidékHáz igazgatóhelyettese.

Június 16-án, pénteken kapcsolódnak a városban ezen a napon hagyományosan zajló Bloomsday programjához és a helyszínre várják az ír nagykövetet is.

Június 17-én szombaton 17 fúvószenekar részvételével fúvószenekari találkozót is rendeznek, de a négy nap alatt számos helyi és országos hírű előadó fellép a fesztiválon, köztük a Meggie’s Crew, Holdosi Attila és barátai, Charlie, az Albatros, a Smoking Frog, az Art Fusion, a Mokka Tribute, a Clap4What, valamint kétszer is élő koncertet ad a Greenfields együttes – sorolta.

Akik másfajta stílust kedvelnek, azoknak kellemes percekkel szolgálhat például június 17-én, szombaton a Takser Spatzen sramlizenekar.

A II. Savaria Sörfesztiválon több hazai sörgyártó és forgalmazó 25 féle sörét kóstolhatják az érdeklődők, akiket természetesen más gasztronómiai élményekkel is várnak.


  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Az Édes kiegyezés süteménykollekció novembertől lesz megvásárolható díszdobozban

Tovább olvasom →