Loading...
Itt van most:  Home  >  GASZTRONÓMIA  >  Aktuális cikk

Gasztronómiai világrendezvény lesz márciusban Budapesten: jön a Michelin díjátadó gála

Szerző   /  2018-01-16  

Budapesten rendezik március 26-án a gasztronómiai világ egyik legrangosabb eseményét: a Michelin és a MTÜ együttműködésében bemutatják a Michelin-kalauz európai éttermeinek friss listáját.
A különleges eseményen részt vesznek Európa Michelin-csillagos séfjei is, ők köszöntik a Michelin-család új tagjait, akik azon vendéglátóegységeket képviselik, melyek 2018-ban újonnan nyerik el a csillagot  – közölte Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója egy más témában tartott sajtótájékoztatón hétfőn.

A rendezvényen a kontinens legjobb séfjei megismerhetik a magyar gasztronómiai kultúrát és felfedezhetik Budapest különleges hangulatát, sokszínűségét is az itteni tartózkodásuk alatt: a Michelin és az MTÜ közösen szervezi számukra a programot.

A rendezvény Magyarország számára páratlan lehetőség arra, hogy megerősítse pozícióját a világ kulináris térképén és azt is megmutassa, hogy Budapest és Magyarország készen áll arra, hogy bármilyen, világszinten is fontos nemzetközi esemény házigazdája legyen – hangsúlyozta Guller Zoltán.
  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Megvédte elsőségét a Costes: negyedik alkalommal is az Év Étterme lett

Tovább olvasom →