Loading...
Itt van most:  Home  >  KULTÚRA  >  Aktuális cikk

Három fesztiválon is egy kis ügyességgel páros karszalagot nyerhetsz a Színházak Éjszakájára – mutatom, megéri!

Szerző   /  2017-07-20  

A Színházak Éjszakája idén úgy döntött, nem hagyja ki kedvenc művészeti fesztiváljait és ellátogat Szegedre, Kapolcsra és Nagyharsányba. Mindhárom fesztiválon egy-egy kirakós játékkal várják majd a Színházak Éjszakája önkéntesei a fesztiválozókat.

„Ismerős az a sztori, amikor hajnali ötig bulizol a Narancsligetben, majd hatkor már sorban állsz színházjegyekért? És az, amikor a beremendi csillagos ég alatt Bartókot hallgatsz egy szénabálán ülve? Vagy az az érzés, hogy a Káli-medence a te Toszkánád? Hogy Szeged igazi fesztiválváros? Ha igen, akkor reméljük, találkozunk veled a Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan fesztiválokon. Mi biztosan ott leszünk, és Te?”


Színházak Éjszakája 2017 – Rakjuk össze együtt az Éjszakát!

A Színházak Éjszakája idén úgy döntött, nem hagyja ki kedvenc művészeti fesztiváljait és ellátogat Szegedre, Kapolcsra és Nagyharsányba. Mindhárom fesztiválon egy-egy kirakós játékkal várják majd a Színházak Éjszakája önkéntesei a fesztiválozókat: aki az adott napon a leggyorsabban kirakja a tértetrist, páros karszalagot nyer majd a szeptember 16-ai Színházak Éjszakájára.

Keresd a Színházak Éjszakája standját
július 21-23-ig a Thealteren, a Régi Zsinagóga udvarán;
július 28-30-ig a Művészetek Völgye fesztiválon, Kapolcson, a Petőfi utcában;
augusztus 3-5-ig pedig az Ördögkatlanon, Nagyharsányban, a Fő téren.


  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Gyomor-keserű, baromi röhejes Utánképzés ittas vezetőknek a Magyar Színházban

Tovább olvasom →