Loading...
Itt van most:  Home  >  GASZTRONÓMIA  >  Aktuális cikk

Idén már a Pannonhalmi Borvidék is bemutatkozik a Balatoni Bor- és Halünnepen

Szerző   /  2017-06-02  

Pénteken kezdődik Balatonfüreden a Balatoni Bor- és Halünnep, amelyen a gasztronómiai kínálat mellett koncertek várják a látogatókat.

A balatoni szezonnyitó fesztiválon, amely idén tizenötödik alkalommal várja a látogatókat, a balatoni halételek mellett 13 pincészet borait lehet majd kóstolni, és nyolc koncertet hallhatnak az érdeklődők.
A balatoni borok mellett idén a Pannonhalmi Borvidék kínálatával találkozhatnak a látogatók.

A borbemutatót és borvásárt a hagyományos helyszínen, a Tagore sétányon rendezik meg. A megnyitón a Balatonfüredi Néptánc Együttes lép fel, este pedig Tátrai Tibor, Babos Gyula és László Attila Gitár Triója ad koncertet.

Szombaton kora este Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar koncertjét, majd a Kisfaludy Színház Sóska, sültkrumpli című előadását láthatják a nézők. Az estet a dzsessz-, pop- és világzenét játszó Pankastic együttes zárja.

A családoké és a gyermekeké a főszerep a fesztivál harmadik napján: fellép a Cimbora együttes, Huzella Péter és a Sebő együttes is.

A rendezvény zárónapján pünkösdi kézműves foglalkozás lesz a Vaszary Galériában, fellép a modern bordalokat játszó Vivat Bacchus és a Füred Dixieland Band.

Paloznak pünkösdi hangversennyel, Tihany kézműves játszóházzal és könnyűzenei koncertekkel csatlakozik a fesztiválhoz – fűzte hozzá a szervező.


  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Jönnek a Győri Bornapok 57 pincészet kínálatával, mások mellett Alphaville koncerttel

Tovább olvasom →