Loading...
Itt van most:  Home  >  ZENE  >  Koncertek  >  Aktuális cikk

Ingyenes buli-koncerttel zárja a szezont a Gödör Klub, ráadásul marad a Central Passage-ban

Szerző   /  2017-05-29  

Szezonzáró koncertet rendeznek május 30-án kedden a fővárosi Gödör Klubban mások mellett David Yengibarjan, Dresch Mihály, Gryllus Vilmos, valamint Víg Mihály és vendégei részvételével. A hely a korábbi hírekkel ellentétben marad a VI. kerületi Király utcában.

Tavasszal úgy tűnt, hogy a Gödör Klubnak mennie kell a Király utcából. Öt év után a stáb ismét szervezte a búcsú bulit, a költözést. A május 15-i határidő előtt két héttel azonban eldőlt, mégis maradhatunk a Central Passage-ban – közölték a szervezők az MTI-vel.

Mint írták, a Gödör Klub tehát a következő évadban is működik a Király utcában, a költözés tehát elmaradt, a megszervezett buli azonban nem. A május 30-i évadzárón a Gödör Klub Egyesület művészei és a klub barátai lépnek fel.

A programot 20 órakor a David Yengibarjan-Duka Tiby duó és Dresch Mihály nyitja, utánuk Kovács Antal (Romano Drom), Gryllus Vilmos (Kaláka), Hegyi Áron és Jakab Péter (Jazzékiel) játszanak, végül Víg Mihály és zenésztársai lépnek színpadra vendégekkel, köztük lesz Menyhárt Jenő, Bárdos Deák Ági, Müller Péter Sziámi, ef Zámbó István és mások.
A belépés díjtalan.


  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Jövő héten háromnapos Román Jazz Fesztivált rendeznek az Opus klubban

Tovább olvasom →