Loading...
Itt van most:  Home  >  GASZTRONÓMIA  >  Aktuális cikk

Kóstoltál már sörfagyit? Ezt is megteheted a Belvárosi Sörfesztiválon

Szerző   /  2017-06-16  

Több mint kétszáz féle sör, különleges főzetek, sörfagyi is kóstolható a négynapos Belvárosi Sörfesztiválon a Szabadság téren, Budapesten.

A minőségi sörfogyasztást támogató rendezvény a legnagyobb sörgyárak és az újhullámos főzdék termékeit, valamint az import sörkülönlegességeket egyaránt felvonultatja. A belépés ingyenes, a sörkedvelőknek csak a fesztiválpoharat kell megvásárolniuk – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A helyszínen háromféle kóstolópohárból választhatnak a fesztiválozók, és azt is megtudhatják, melyik sörtípushoz milyen pohár és milyen ételek illenek.

Szombaton a Magyar Sörgyártók Szövetségének kiemelt rendezvénysorozata, a sör és a gasztronómia kapcsolatát erősítő Sör mi több is kitelepül majd a térre, és a készlet erejéig bárki ingyenesen megkóstolhatja a saját fejlesztésű, kétféle ízben készült sörfagylaltját.

A kézműves sörök kedvelői egy utcára való sörkínálatot találnak kedvenceikből, a Craft Beer Street-en a legjobb hazai újhullámos főzeteket lehet végigkóstolni. A rendezvény a legnagyobb sörgyárakat is vendégül látja, akik klasszikus és új ízeket egyaránt felvonultatnak.


  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Az Édes kiegyezés süteménykollekció novembertől lesz megvásárolható díszdobozban

Tovább olvasom →