Loading...
Itt van most:  Home  >  GASZTRONÓMIA  >  Aktuális cikk

Oktoberfest Budapest 2017: új helyszínen, nagyobb területen a Kincsem Parkban

Szerző   /  2017-10-01  

Az idei V. Oktoberfest Budapest a Kincsem Parkba költözik 2017. október 5-8 között. Sokkal nagyobb területen kerül megrendezésre, mint eddig bármikor. Ez lehetővé teszi, hogy minden résztvevő felhőtlenül érezze magát és a beléptetés is gond nélkül, gyorsan történjen.Kétszer annyi sörpaddal készülnek , mint az előző években, melyhez még egy nagy, több száz főt befogadó lelátó is kapcsolódik. Így egyszerre is sok ezer főt tudnak leültetni.

A Paulaner Nagysátor is szélesebb és hosszabb, mint az előző években, melyet még több érdekes helyszín és aktivitás egészít ki.

Fontosnak tartották, hogy a nyitva tartást is meghosszabbítsák, hogy még tovább tarthasson a felhőtlen mulatozás.

A nagysátorban az idén az eddigi legmodernebb hang és fénytechnikával és kivetítőkkel készülnek a még nagyobb élmény érdekében.

Az idei évben különösen nagy hangsúlyt fektetnek a bajor hagyományok tiszteletére, így a fesztiválon különleges „Oktoberfest” étkeket lehet majd kóstolni. Olyan klasszikusokat, mint a Wiesn-Hendl, azaz grillezett csirke, ami a legcsodásabb krumpli salátával, vagy káposztasalátával, a sült csülök, bajor kolbászkák és természetesen a bajor perec, a Brezn. Mind emellett lesz természetesen Wiesenherzen, szív alakú mézeskalács, császármorzsa és forró rétes is.

Az első Októberfest 1810-ben került megrendezésre egy nagyszabású lóversennyel kiegészülve. Tiszteletük jeléül a fesztivál hétvégéjén is számos ló és –agárversenyen szurkolhatunk és természetesen megrendezzük az Oktoberfest Paulaner Nagydíjat is az eseményen.

Eddig csak az első 5000 elővételes jegyvásárlónak tudtak ajándék eredeti „Paulaner Oktoberfest” korsót biztosítani. Az idén, viszont 10.000 korsó áll rendelkezésre. Ne feledjétek, hogy minden évben új fajta korsót adna. Így lesz ez az idén is.

Minden elővételes jegyvásárlónak ingyenes buszjáratot biztosítanak a Stadionoktól a rendezvény teljes ideje alatt 10 percenként. Erről a csomópontról éjjel nappal gyakorlatilag bárhová el lehet jutni. Azok a vendégek , akik a helyszínen szeretnének jegyet vásárolni is igénybe vehetik a buszjáratot 300 Ft-ért.

Helyszín: Kincsem Park 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Időpont: 2017. október 05.-08. Csütörtök – Vasárnap
A fesztivál nyitvatartási ideje
csütörtök: 14.00-02.00
péntek: 14.00-02.00
szombat: 12.00-04.00
vasárnap: 12.00-00.00


  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Megvédte elsőségét a Costes: negyedik alkalommal is az Év Étterme lett

Tovább olvasom →