Loading...
Itt van most:  Home  >  UTAZÁS  >  Aktuális cikk

Online lehet szavazni Budapestre február 8-ig, hogy a legjobb európai úti cél lehessen

Szerző   /  2018-01-24  

Február 8-ig bárki szavazhat, és segíthet, hogy Budapest, a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is első helyre kerüljön.
Az European Best Destination – amelynek célja az európai turizmus és kultúra népszerűsítése – szorosan együttműködik a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival, és már több, mint négymillió turistának nyújtott segítséget a legmegfelelőbb úti cél kiválasztásában. Így ezt az elismerést igen könnyű kézzelfogható előnyökre váltani, elég, ha csak arra a mintegy százezer érdeklődőre gondolunk, akik figyelemmel követik évről évre a szavazást, azt, hogy hova érdemes legközelebb repülőjegyet foglalni – közölte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK).

A magyar főváros turisztikai szervezete, a BFTK partnereivel szoros együttműködésben hosszú ideje azért dolgozik, hogy Budapest egyedülálló szépségét és pezsgő kulturális életét minél többen megismerjék, és természetesen, hogy minél többen el is látogassanak hozzánk. A kitartó munkának jól látható az eredménye: évről évre nő a fővárosba látogatók száma, ami pedig még nagyobb öröm, a vendégek egyre hosszabb időt töltenek nálunk – ami valljuk be, nem meglepő senki számára, aki tekintett már le az éjszakai Budapestre a Halászbástya egy félreeső zugából.

Az pedig, hogy még többen láthassák, milyen páratlan élményeket kínál Budapest, most csak rajtunk múlik. Február 8-ig bárki szavazhat, és segíthet, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is első helyre kerüljön.

Tehát nincs más hátra, kattintsunk, hogy idén Budapest kerülhessen a lista élére. Nem is kell más, csak egy kattintás az alábbi linken Budapestre.

A szavazás január 18-tól február 8-ig tart, hetente egyszer lehet egy IP-címről szavazni. A legjobb desztinációk egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos social media felületen és utazási portálon – a nyertes úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően – emelte ki a BFTK.
  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Melyik gyógyvíz mit orvosol? – tanácsok termálfürdőbe készülőknek

Tovább olvasom →