Loading...
Itt van most:  Home  >  GASZTRONÓMIA  >  Aktuális cikk

Palkonyán, a híres pincesoron pünkösd hétvégéjén újra nyitva lesznek a borospincék

Szerző   /  2017-05-25  

Mintegy ötezer látogatót várnak a 23. Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék rendezvénysorozatra június 3-án és 4-én.

A tavaly kétnaposra bővített esemény szombati kezdőnapján elsősorban a prémiumborok kedvelőire számítanak – mondta el Rechnitzer Szilvia, a villányi borvidékhez tartozó község turisztikai egyesületének elnöke az MTI érdeklődésére.

Az országos műemléki védettséget élvező pincesoron aznap 4500 forintért megvásárolható kóstolópohár és -jegy hét pince magas minőségű vörösboraira váltható be – olvasható a szervezők közleményében.

Másnap, a pünkösdvasárnapi forgatagra több tucat programmal készülnek: a gyerekeket Tamás Éva játéktára és kézműves foglalkozás várja, a közönség szórakoztatásáról mások mellett a Band Of Streets és a Bartók Béla Férfikar gondoskodik.

Kóstolópohár vasárnap 2800 forintért vásárolható meg, amely az üvegpoháron kívül tíz kóstolójegyet tartalmaz, amit déltől este nyolc óráig lehet beváltani a pincéknél.

Pünkösdvasárnap délelőtt a településen teljes útlezárás lesz érvényben – hívták fel a figyelmet jelezve, hogy aznap a Pécs-Villány vasútvonalon – 200-500 ülőhelyet biztosító – menetrend szerint közlekedő vonatok járnak majd.


  • Hirdetés

Ez is érdekelheti...

Az Édes kiegyezés süteménykollekció novembertől lesz megvásárolható díszdobozban

Tovább olvasom →